Leeuwendaalkerk

Er is een update van de informatiegids beschikbaar (alleen achter de log-in).

Informatiegids 2017-2018 (versie sep 2017)

Klik zonodig hier om in te loggen.

Beste lezer,

Bijgaand ontvangt u Kompas Light van deze maand.

Kompas Light oktober 2017

De opzet en inhoud van Kompas is onlangs gewijzigd doordat er nu binnen de gemeente een wekelijkse digitale nieuwsbrief wordt verspreid. Kompas is een maandelijks overzicht van de wekelijkse nieuwsbrieven en bevat verder de belangrijkste hoofdpunten die op het moment van verspreiding nog actueel zijn. Ook is er een agenda van de kerkdiensten in opgenomen en is er een verjaardagsoverzicht voor de volgende maand.

Klik zo nodig hier om in te loggen.

De belijdenisdienst van zondag 25 juni 2017 vindt plaats in de Bethlehemkerk te Delft.

De aanvang van de dienst is om 10:00 uur. In ons eigen gebouw is er op die zondagochtend dus geen dienst!

Het adres van de Bethlehemkerk is Floresstraat 2 in Delft.

Parkeren kan op eigen terrein van de kerk en in de directe omgeving is het vrij parkeren.

Let op!
De Ruijs de Beerenbrouckstraat is afgesloten.
Advies is om via de A13 te rijden en afslag 8 / Delft Noord te kiezen.

Anders dan we gewend zijn is de hemelvaartsdienst is te beluisteren door te klikken op deze link.