Leeuwendaalkerk

Beste lezer,

Bijgaand ontvangt u Kompas Light van deze maand.

Kompas Light februari 2018

De opzet en inhoud van Kompas is onlangs gewijzigd doordat er nu binnen de gemeente een wekelijkse digitale nieuwsbrief wordt verspreid. Kompas is een maandelijks overzicht van de wekelijkse nieuwsbrieven en bevat verder de belangrijkste hoofdpunten die op het moment van verspreiding nog actueel zijn. Ook is er een agenda van de kerkdiensten in opgenomen en is er een verjaardagsoverzicht voor de volgende maand.

Klik zo nodig hier om in te loggen.

Let op! De middagdienst van 10 december 2017 is afgelast i.v.m. hevige sneeuwval.

We hopen jullie weer te ontmoeten in de eerstvolgende dienst op zondag 17 december 2017.

Op zondag 24 december hebben we weer onze jaarlijkse kerstnachtdienst.

Graag nodigen we iedereen uit om dit met ons mee te vieren! Vanaf 20:00 uur is er koffie en thee bij de kerststal waar het verleden weer tot leven komt!
Om 20.30 uur begint de dienst zelf. We gaan samen kerstliederen zingen en horen wat het Kerstkindje te maken heeft met vluchtelingen.

Kerstnachtdienst2017website640

Na afloop is er uiteraard nog een lekkere verrassing...

Van harte welkom in de Leeuwendaalkerk, Oranjelaan 62 in Rijswijk!

Op maandag 25 december geven we het kerstfeest een vervolg met een dienst die begint om 10:00 uur.

In dit pdf bestand kunt u meer lezen over het geweld in Zuid Afrika.